Automatisoi usein toistuvat rutiinitehtävät videoratkaisun avulla​​​​​​​
Lisää tehokkuutta
Anna videon suorittaa toistuvat rutiinit. Esimerkiksi hyvin tehty tuote-esittelyvideo on paljon tehokkaampi ja vakuuttavampi kuin hatara live-demo.
Lisää tuottavuutta
Anna videon auttaa myynti-, markkinointi-, koulutus- ja tukitehtävissä, niin voit käyttää omaa aikaasi paljon tuottavammin.
Lisää asiakkaittesi sitoutumista
Tuota videopäivityksiä verkkosivuillesi ja sosiaaliseen mediaan. Näin pidät yhteyttä asiakkaisiisi ja varmistat, että he palaavat yhä uudelleen.

Automatisoi menettämättä tunnetta ja henkilökohtaista otetta
Video tarjoaa mainion apuvälineen monen rutiinitehtävän automatisointiin. Näin ne onnistuvat joka kerta parhaalla mahdollisella tavalla. Kun videossa vielä esiintyy talon paras asiantuntija, välittyy lähes sama henkilökohtainen ote ja tunne kuin kasvotusten tapahtuvassa kommunikoinnissa.
Kallistako?
Näin ajatellaan usein, mutta on monta tapaa vähentää videotuotannon kustannuksia, jos keskitytään oleelliseen ja tehdään yhteistyötä.
Voimme myös helposti laskea, kuinka paljon säästöä syntyy, kun tiedetään esimerkiksi tuote-esittelyn kesto ja esittelijän tuntipalkka. Kun talon paras asiantuntija vielä voi tehdä yritykselle elintärkeää työtä, syntyy mittaamatonta hyötyä.

Ota yhteyttä, niin kartoitamme tarpeitasi. Pieni investointi voi maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.
--------------------------------------------------

Videoratkaisut voivat lisätä sinunkin yrityksesi tuottavuutta ja tehokkuutta
Keskity ydinosaamiseen ja ulkoista kaikki muu, on sääntö, joka kaipaa vaihtoehtoja

Tein hiljattain yhteistyötä startup-yrityksen kanssa, jolle myynti ja koulutus olivat kasvaneet täysin sietämättömiksi sekä resurssi- että kustannusmielessä. Osaamista ei oikein löytynyt yrityksen sisältä ja ulkoistaminen oli mahdoton ajatus. Tuotteen lähtöhinta oli vain muutama sata euroa ja monesti jouduttiin viidennen asiakastapaamisen jälkeen toteamaan, ettei sopimus vieläkään ollut taskussa.
VisiStart teki heille toistakymmentä lyhyttä videota, joissa näytetään hyvin yksinkertaisesti, miten tuotetta käytetään erilaisissa tilanteissa. Näitä käytetään nyt videoneuvotteluissa ja/tai lähetetään linkki asiakkaalle, jotta hän voi rauhassa tutustua tuotteeseen kuluttamatta yrityksen omia resursseja. Lähes samoja videoita käytetään myös koulutuksessa itseopiskelumateriaalina. Ratkaisu on paljon edullisempi kuin ulkoistaminen. Tuote-esitykset ja demot ovat loppuun asti hiottuja ja onnistuvat joka kerta. Ja ehkä kaikkein tärkeintä: Kenenkään ei tarvitse jatkuvasti juosta potentiaalisten asiakkaiden luona toistamassa samaa litaniaa ja myyntiprojektien kontrolli säilyy kuitenkin yrityksellä.
Videoratkaisut osana yrityksesi strategiaa
Tästä syntyi VisiStartille toimintamalli, joka perustuu ratkaisujen löytämiseen yrityksien erilaisiin tarpeisiin. Erikoisuutena on se, että ratkaisut yleensä perustuvat videoiden käyttöön. Jokaisella videolla tulee olla selkeä tavoite ja päämäärä ja sen pitää istua yrityksen laajempaan videostrategiaan ja sitä kautta yrityksen kokonaisstrategiaan. Vain tällä tavalla saadaan aikaan kestäviä tuloksia.
Ratkaisut perustuvat voimakkaasti yhdessä tekemiseen: Tarpeiden kartoittamisesta aina ratkaisun löytämiseen ja jopa toteutukseen. Näin varmistetaan paras mahdollinen lopputulos samalla kuin kustannukset pysyvät kurissa.

Ota yhteyttä! Löydämme varmasti ratkaisun sinunkin yrityksellesi.
----------------------------------------------------

Monday, December 4, 2017
DADiNardi International ltd. and VisiStart agree to cooperate to deliver enhanced services
DADiNardi International ltd. ( www.dadinardi.com ) and VisiStart (www.visistart.fi ) have today agreed to join forces to deliver improved services to our customers. This will lead to a more efficient learning experience as well as videos that delight their audience.
DADiNardi will be able to enhance its already very successful offering by integrating VisiStart’s proven video support services into its Business and Personal Development Strategies.
VisiStart will be able to carry out demanding video production projects utilizing DADiNardi’s vast experience in areas, such as Directing, Writing and Producing.
The cooperation will enable our customers to get top results faster.
--------------------------------------------------

Monday, November 20, 2017
VisiStart interviewed by Talouselama


Back to Top