About VisiStart (English)
                                                                                                             Om VisiStart     (Svenska)
​​​​​​​
TÄTÄ TEEMME
Startup, pienyritys, muusikko… VisiStart auttaa sinua menestymään tuottamalla videomateriaalia, joka
    • Kertoo sinun tarinasi
    • Tartuttaa sinun intosi katsojaan
    • Saa hänet haluamaan etua, jota vain sinä tarjoat
Video on selvästi sekä tehokkain, että suosituin tapa kommunikoida, saavuttaa näkyvyyttä ja tulla huomatuksi. VisiStart ottaa jo seuraavan askeleen tuomalla videon markkinoinnin, myynnin ja kasvun keskeiseksi osaksi.

TÄTÄ OLEMME TEHNEET
VisiStart on tuottanut videomateriaalia, joka auttaa yrityksiä tulemaan huomatuksi, tehostamaan ja yksinkertaistamaan myyntiprosessiaan sekä implementoimaan verkkopohjaisia opetusmoduuleja.
Tapahtumavideot ja videohaastattelut ovat lisäesimerkkejä viime aikojen aktiviteeteistä
VisiStart on auttanut monta startup-yrittäjää hiomaan esiintymistaitojaan käyttämällä videota apuna pitchausharjoituksissa. Tulokset ovat olleet loistavia, samoin kuin palaute siitä miten videon käyttö parantaa ja nopeuttaa oppimista. Sama menetelmä sopii mainiosti myös esimerkiksi muusikoiden harjoituksiin ja esiintymisiin.
TÄTÄ OLEMME
Juuremme ovat markkinoinnissa, myynnissä ja audiovisuaalisen materiaalin tuottamisessa. VisiStart on pieni yritys, joka pystyy toteuttamaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti myös sellaisia pienehköjä projekteja, jotka eivät vaadi suuren tuotantoyhtiön valtavia resursseja. Tärkeintä on, että video johtaa haluttuun tulokseen.
VisiStart rekisteröitiin tammikuussa 2017, mutta sillä oli joitakin aktiviteettejä jo vuonna 2016. Kotipaikkamme on Espoossa ja palvelemme asiakkaitamme niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin.

OLEMME TÄÄLLÄ SINUA VARTEN
Missiomme on auttaa sinua toteuttamaan unelmasi käyttäen videoita, jotka saavat katsojan haluamaan juuri sitä ainutlaatuista lisäarvoa, jota vain sinä pystyt tarjoamaan. Täytä yhteydenpyyntölomake, niin pääsemme heti aloittamaan.

Joku tarvitsee sitä, mitä tarjoat. Yhdessä voimme auttaa häntä löytämään sen.

Lars Lagerström
VisiStartin perustaja
Back to Top