VisiStart                 (Suomeksi)
                                                                                                                             About VisiStart     (English)

DET HÄR GÖR VI
Startup, småföretagare, musiker… VisiStart hjälper dig lyckas genom att producera videomaterial, som
    • Berättar om dina unika produkter och talanger
    • Låter publiken smittas av din entusiasm och
    • Gör att de vill ha det som bara du kan erbjuda
Video är inte bara det effektivaste, men också det populäraste sättet att kommunicera och bli upptäckt. VisiStart tar redan följande steg genom att ge videon en central roll inom såväl marknadsföringen som försäljningen.

DET HÄR HAR VI GJORT
VisiStart har producerat videomaterial som hjälper företag att bli upptäckta, effektivera och förenkla sin säljprocess samt implementera nätbaserade utbildningsmoduler.
Evenemangsvideon och videointervjuer är ytterligare exempel på nyligen utförda projekt.
VisiStart har hjälpt många startupföretagare att finslipa sina pitching-färdigheter genom att använda video under skolnings- och övningstillfällen. Resultatet har varit överväldigande positivt liksom också de spontana kommentarerna från deltagarna. Samma metod kan med fördel också användas av till exempel musiker och alla som vill bli bättre på att uppträda.

DET HÄR ÄR VI
Våra rötter är djupt förankrade i en lång karriär inom marknadsföring och försäljning samt produktion av audiovisuellt material. Eftersom vi är ett litet företag kan vi, utan att pruta på kvaliteten, kostnadseffektivt genomföra även sådana mindre projekt som inte kräver ett stort produktionsföretags enorma resurser. Det viktigaste är ju att videoprojektet leder till önskat resultat.
VisiStart registrerades i januari 2017, men hade en del mindre aktiviteter redan år 2016. Vi är belägna i Esbo, Finland och betjänar våra kunder lika gärna på svenska, finska som på engelska.

VI ÄR HÄR FÖR DIG
Vår mission är att hjälpa dig förverkliga din dröm med hjälp av videon, som får publiken att vilja ha just det unika mervärde som bara du kan erbjuda. Fyll i kontaktblanketten så att vi kan komma igång så fort som möjligt!

Någon behöver det du erbjuder. Tillsammans kan vi hjälpa honom finna det.

Lars Lagerström
VisiStarts grundare
Back to Top